zondag 17 april 2011

En de boer, hij zaaide voort...

Aiai, wat is het lang geleden dat we hier nog eens zijn komen piepen!

Roosje vierde vorige week al haar tweede verjaardag! Ons pateeke is zot van beestjes en kreeg daarom een konijnenhok met twee pluizige vriendjes erin.

Aangezien het al een tijdje mooi weer is, is het seizoen bij Aqua-Koi erg vroeg van start gegaan!! Momenteel zitten we dus in de grootste drukte, met als hoogtepunt de opendeurdagen op 30 april en 1 mei. Wees allen welkom!!

Verder proberen we ook wat andere werkjes op te knappen. In onze tuin is er weer heel wat verzet en ook achter de serres en de winkel proberen we alles een beetje netjes te krijgen. Kapotte plantenvijvers en boogserres werden afgebroken, de grond werd opgehoogd en een stukje daarvan wordt magazijn. Op het andere stuk (dat aan onze tuin grenst) wordt voorlopig gras gezaaid en komen er binnenkort een hoop fruitbomen en struiken met allerlei lekkers eraan voor de kindjes! Die kijken namelijk elk jaar uit naar de framboosjes.Verder is er ook grote bedrijvigheid in huis. Het wiegje werd weer van onder het stof gehaald en alles wordt in gereedheid gebracht voor de komst van onze derde kapoen! Dat zal hopelijk een gebeurtenis zijn die na de opendeurdagen plaatsvindt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten